TROŠAK DOSTAVE PROIZVODA KUPLJENIH U WEB TRGOVINI ENIGMA STARS

Trošak dostave proizvoda kupljenih u web trgovini ENIGMA STARS iznosi 4,65 eura (€) i važi za cijelo područje Republike Hrvatske.

ISPORUKA PROIZVODA

Naručeni proizvodi se isporučuju putem specijalizirane dostavne službe – ugovornog partnera Overseas Trade Co. Ltd. d.o.o. isključivo na području Republike Hrvatske.

Isporuka će najčešće uslijediti u roku od tri radna dana od dana zaprimanja narudžbe, a najkasnije u zakonom propisanom roku od trideset dana.

Ukoliko prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti sve naručene proizvode, isporučit će one koje može, a o roku isporuke ostatka će pismenim putem obavijestiti kupca, koji može prihvatiti ili otkazati isporuku ostalih proizvoda. Ukoliko kupac nema e-mail adresu, o navedenom će biti obaviješten telefonskim putem.

Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan provjeriti eventualna oštećenja transportne ambalaže i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Potpisom na potvrdi o primitku pošiljke kupac potvrđuje da je proizvod preuzet bez vidljivih vanjskih oštećenja transportne ambalaže

Trošak dostave proizvoda kupljenih u WEB trgovini ENIGMA STARS